Ramazan ayı faaliyetlerimiz

Hacı Naciye Ateş Camiinde Hafızlarımız Elif UYSAL, Aysel Nisa KÖKSAL, Şefika Sefa YEĞEN, İrem AŞKIN saat 09:00’da mukabele okuyacaklar. Sorumlu öğretmenimiz Merve UĞURLU.

Mukabele Öncesi Okulumuz Meslek Dersleri Öğretmenlerimiz Rehberliğinde “Günün Sohbeti” yapılacak. Sorumulu öğretmenimiz Ayşenur ONUK.

Mukabelede “Kur’an-ı Tanıyalım” etkinliği kapsamında “Cüz Cüz Kur’an Özeti”  konulu metinler okunacak. Sorumulu öğretmenimiz Ayşenur ONUK.

Okul Mescidimizde her gün saat 13:20’de faaliyetlerimiz olacak.

Pazartesi Günü “Günün Sohbeti” etkinliği: Sorumlu öğretmenimiz Büşra ÖZDEMİR

Salı Günü “Günün Suresi ve Meal Yorumu” etkinliği: Sorumlu öğretmenlerimiz Hacer İMİR, Büşra ÖZDEMİR

Çarşamba Günü “Günün Suresi ve Meal Yorumu” etkinliği: Sorumlu öğretmenlerimiz Hacer İMİR, Büşra ÖZDEMİR

Perşembe Günü “Peygamberler ve Tevhid Mücadelesi” etkinliği: Sorumlu öğretmenlerimiz İsmail Hakkı ÇİBUK, Bahattin SÖZEN, Ali ÖZTÜRK

Cuma Günün “Yasin Tebareke ve Amme Surelerinin Okunması ve Dua” etkinliği: Sorumlu öğretmenlerimiz Hacer İMİR, Büşra ÖZDEMİR

Mrt

Okulumuzda açılan Destekleme ve Yetiştirme Kursları için sınav ve değerlendirme programı yayınlanmıştır.

Mrt

Okul idaremiz tarafından öğretmenlerimize krizle başa çıkma, öfke ve stres konulu seminer düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü tören programı okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzda Eğitim Öğretimle ilgili olan E-Okul, Mebbis, EBA ve din öğretimi ile ilgili olan web siteleri öğretmenlerimize tanıtıldı.

Mrt

Okulumuzda toplum hizmeti çalışmalarımız kapsamında yaşlılarımız ziyaret edildi.

Mrt

Kuran-ı Kerim okuma odamızda hat ve duvar süsleme çalışmalarımızda sona gelindi.

Mrt

Okulumuz Meslek Dersi Öğretmenleri tarafından hazırlanan Berat Kandili programımız 06.03.2023 Pazartesi günü saat 14:00 da Kültür Merkezinde yapılacaktır. Programa tüm hemşehrilerimiz davetlidir.

Not: Programımız bayanlara yöneliktir.

Şbt

Okulumuzda sportif faaliyetlerimiz Beden Eğitimi Öğretmenimiz Esengül TURHAN yönetiminde voleybol, masa tenisi, bilek güreşi, satranç ve yakan top olarak yürütülmektedir.

Şbt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Mesleki Uygulamalar kapsamında okulumuz öğrencileri için ilçe kuran kurslarında vaizelik uygulamaları başlıyor.

Şbt

Yapımı tamamlanan okul kütüphanemiz hafta içi ve cumartesi günleri sabah 07:30 dan akşam 17:30 a kadar öğrencilerimizin kitap okuma, ders çalışma faaliyetleri için açık tutulmaktadır.

Şbt

12. Sınıflarımıza yönelik seviye tesbit yani deneme uygulamalarımız her hafta düzenli olarak yapılmaktadır.

Okulumuz Fen ve Sosyal Bilimler Programı Uygulamaktadır.

Sınavla 30 ğrenci alıyoruz.

Kendi alanında tecrübeli ve seçkin öğretmen kadrosuyla öğrencilerimizi okulumuza bekliyoruz.

Kız Öğrenciler için okul pansiyonu imkanı.

Çeşitli sosyal kültürel faaliyetler.

Kalitenin, güvenin, İlgi, Sevgi ve saygının merkezi.

Kariyerin karakterle birleştiği okul.

05.07.2022 Tarihinde Okulumuzda DYK ve Yaz Okulu Başlıyor.