Adem CEYHAN - Okul Müdürü

Adem CEYHAN, 1981 yılında Konya’nın Karapınar ilçesinde doğdu. İlkokulu Karapınar 100. Yıl İlkokulunda 1992 yılında, orta ve lise öğrenimini ise Karapınar İmam Hatip Lisesinde 1999 yılında tamamladı. 2000 yılında girdiği Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliğinden 2004 yılında mezun oldu. 2005 yılında Milli Eğitim Bakanlığı’nda Kütahya ili Hisarcık İlçesi Hasanlar beldesinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmen olarak göreve başladı. 2006-2007 eğitim öğretim yılında Kahramanmaraş ili Fatmalı kasabasında vatani görevini asker öğretmen olarak tamamladı. 2013 yılında Kütahya Şule Mete İmam Hatip Ortaokuluna tayin oldu. Burada 5 yıl görev yaptıktan sonra 2018 yılında Karapınar İmam Hatip Ortaokulunda öğretmen atandı. 2019 yılında Necmettin Erbakan Üniversitesi  Sosyal Bilimler Enstitüsü Temel İslam Bilimleri Anabilim Dalı Tefsir Bilim dalında  “15. Yüzyıl’da Yapılmış Olan Cevahiru’l-Esdaf adlı Kur’an Tercümesi ve Tefsir Açısından Değerlendirilmesi” teziyle yüksek lisansını tamamladı. Karapınar İmam Hatip Ortaokulunda öğretmenlik ve Müdür Yardımcılığı görevleri yapan Ceyhan, 18 Nisan 2022 tarihinde Osman Hulusi Ateş Kız Anadolu Lisesine Okul Müdürü olarak görevlendirildi. Evli ve 4 çocuk babasıdır.