HEDEF YKS 2024

Ock

OKULUMUZDA 11. VE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE ARA TATİL YKS KAMPI YAPILACAKTIR. KAMPIMIZXDA YKS DENEMELERİ, SORU ÇÖZÜM VE ANALİZLERİ, ETÜTLER, KONU TEKARLARI, İKRAMLAR VE FİLM GECELERİ YAPILACAKTIR.

Kas

Yks semineri

2023-2024 eğitim öğretim yılında okul rehber öğretmenimiz Zeynep Gümüş 12. Sınıf öğrencilerimize 2024 YKS için sınav süresi, sınav konuları, soru dağılımları gibi konular hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

Kas

12.sınıf öğrencilerimize yönelik 7. TYT deneme sınavı yapıldı. Deneme sınavları ile öğencilerimiz eksik konu ve kazanımlarını tespit edecek, zamanı nasıl kullanacaklarını ve kaygı düzeylerini dengede tutmayı öğreneceklerdir. Deneme sınavları sonucunda dereceye giren öğrencilerimize çeşitli ödüller verilecektir.