Etiket Sonuçları: YKS

Ock

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZ 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YKS HAZIRLIK UYGULAMASI OLAN PAKODEMY PROGRAMINI  HEDİYE ETTİ. Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığının Müdürlüğümüz işbirliği ile gerçekleştirilen Medeniyet Okulu Projesi kapsamında 12. sınıf öğrencilerine yönelik; üniversite sınavlarına hazırlık (YKS) aşamasında başarılarına katkı sağlayacak 25 yayınevi, 450.000 soru, konu kartları, canlı ders desteği, denemeler, tercih similatörü vb. bir çok hizmeti barındıran ücretsiz dijital eğitim platformu üyeliği içeren kart dağıtımı yapılmıştır.

Ock

OKULUMUZDA 11. VE 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE ARA TATİL YKS KAMPI YAPILACAKTIR. KAMPIMIZXDA YKS DENEMELERİ, SORU ÇÖZÜM VE ANALİZLERİ, ETÜTLER, KONU TEKARLARI, İKRAMLAR VE FİLM GECELERİ YAPILACAKTIR.

Yks semineri

2023-2024 eğitim öğretim yılında okul rehber öğretmenimiz Zeynep Gümüş 12. Sınıf öğrencilerimize 2024 YKS için sınav süresi, sınav konuları, soru dağılımları gibi konular hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

Tem

Okulumuzda YKS provası yapıldı. Bu sene ilçemizde TYT-AYT sınavına girecek öğrencilerimiz için okulumuz Osman Hulusi Ateş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde sınav provası yapıldı. Gerçek sınavda dikkat edilecek bütün hususlara sınav provasında da dikkat edildi, YKS ortamı oluşturuldu. Sınav provasının hazırlanmasında emeği geçen başta Millî Eğitim Müdürümüz İbrahim Önal'a, Muhammet Dağ'a ve bu sınavda fedakârca salon başkanı ve görevlisi olarak vazife alan mesai arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Kariyeri karakterle birleştiren okul

#osmanhulusiateskızanadoluimamhatiplisesi